Μια ιδέα για trade που -κατά τη γνώμη του- θα λειτουργούσε για Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, έφερε στο φως ο Αουγκούστας Σουλιάσουκας μέσω του “Urbonus” podcast.
“Πόσα ακόμη παιχνίδια χρειάζονται όπως αυτό με τη Βαλένθια, όπου δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι, προκειμένου να παραδεχτούν στον Ολυμπιακό ότι είναι απαραίτητος ένας καλός σκόρερ στο ένας εναντίον ενός; Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξέρει το περιβάλλον εκεί”, τόνισε μέσω της εκπομπής του “Basketnews.com”.
“Και από την οπτική γωνία της Φενέρμπαχτσε, έχουν τον Σκότι Γουίλμπεκιν, ταυτόχρονα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον Μάρκο Γκούντουριτς επίσης. Θα αντάλλαζα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ζητώντας ως αντάλλαγμα τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που ως ψηλός πόιντ γκαρντ, ταιριάζει πιθανότατα με κάθε παίκτη αυτού του ρόστερ”, υποστήριξε ο Λιθουανός αναλυτής.
