Επιστρέφει στη EuroLeague ο Σέρτζιο Σκαριόλο; – Για ποιον πάγκο ακούγεται

Advertisement

Πρώτο φαβορί για απόλυση μεταξύ των προπονητών της EuroLeague θεωρείται ο Τι Τζέι Πάρκερ της Βιλερμπάν.

Ο χρόνος του Γάλλου τελειώνει και ήδη δύο μεγάλα ονόματα, ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Ρόμπερτ Χόιζελ, ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ο πρώτος υποψήφιος όμως με το συμβόλαιο του με την εθνική ομάδα της Γερμανίας να εκπνέει το 2025, καθιστά την περίπτωσή του εξαιρετικά περίπλοκη.

Από την άλλη, η γαλλική εφημερίδα L’Equipe αναφέρει πως στους υποψηφίους είναι και ο πρώην τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο.

“Δεν πρόκειται να μιλήσω για την προσωπική μου κατάσταση. Είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει”, ανέφερε ο Πάρκερ ερωτηθείς για το μέλλον του.

Περισσότερα