Τόμπσον: «Κακώς ο Σμιθ έβγαλε από το top-10 τον Τσάμπερλεϊν για να βάλει τον Κάρι»

Advertisement

Ο Στίβεν Α. Σμιθ άφησε εκτός της δικής του κορυφαίας 10άδας στην ιστορία του NBA τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν την άποψη του. Ανάμεσά τους και ο Μάικαλ Τόμπσον!

“Μερικές φορές είμαι τελείως μπερδεμένος. Ο Στίβεν Α. Σμιθ έβγαλε εκτός τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν. Τον έβγαλε εκτός για να βάλει στη δεκάδα τον Στεφ Κάρι. Ο Γουίλτ; Έξω; Πως;”, δήλωσε ο πατέρας του σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον.

“Τα ονόματα του Μάικλ Τζόρνταν, του ΛεΜπρόν Τζέιμς, του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, θα πρέπει να μπαίνουν αυτόματα σε αυτή τη λίστα. Μετά από αυτούς, ας συζητήσουμε για τους υπόλοιπους έξι της 10άδας”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…