Δεν είναι αντιεμβολιαστής ο Ίρβινγκ – Εξήγησε στους συμπαίκτες του γιατί δεν κάνει εμβόλιο

Να περιγράψει στους συμπαίκτες του τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, επιχείρησε ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαμς Σαράνια, ο “Unclew Drew” διευκρίνισε μιλώντας σε ορισμένα από τα μέλη του ρόστερ των Μπρούκλιν Νετς πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, και πως ό,τι κάνει, το κάνει για να στείλει ένα μήνυμα στην κοινωνία κατά των απολύσεων που οφείλονται στα εμβόλια!

“Είναι μια στάση που εξήγησε στους κοντινούς του ανθρώπους. Θεωρεί πως είναι μια απόφαση, το βάρος της οποίας μπορεί να αντέξει. Εκτιμά ότι αυτή η μάχη είναι μεγαλύτερη από αυτή που δίνεται μέσα στο γήπεδο. Θέλει να είναι η φωνή όσων δεν έχουν φωνή”, αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Υπολογίζεται πως οι οικονομικές απώλειες του Ίρβινγκ εάν δεν αλλάξει άποψη στην πορεία, θα ξεπεράσουν τα 16 εκατομμύρια δολάρια για φέτος.

Περισσότερα
Περισσότερα

Κλίβελαντ για το επεισόδιο με Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είμαι στ’ αλήθεια σημαντικός για την ομάδα μου, δεν ήθελα να μπλέξω»

Για την αψιμαχία που είχε στο φινάλε του Game 2 με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε…
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share