«Όταν έλεγαν στον Ντόρσεϊ για ΠΑΟΚ, εκείνος ανέφερε το όνομα του Παναθηναϊκού»

Advertisement

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Σωτήρης Βετάκης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Floor Generals» του καναλιού Betarades, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή άσο, επισημαίνοντας ότι ο παίκτης γνωρίζει πως υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσαν να του προσφέρουν ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο.

Μάλιστα, στη συζήτηση με τον Θάνο Τσίμπο και τον Μιχάλη Στεφάνου, έβαλε στο κάδρο των ενδιαφερόμενων και τον Παναθηναϊκό, υπενθυμίζοντας ότι οι «πράσινοι» είχαν φτάσει στο παρελθόν σε συμφωνία με τον Ντόρσεϊ.

Ο Βετάκης αποκάλυψε ένα περιστατικό από την παρουσία του Ντόρσεϊ στην Εθνική ομάδα, όταν συμπαίκτες του τον πείραζαν σχετικά με το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ.

Advertisement

«Δεν έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου, δεν έχω κάποια πληροφορία. Το μόνο που με κάνει να το βάζω στη συζήτηση είναι δύο πραγματάκια. Πρώτον, ότι υπήρχε ένα προσύμφωνο, δηλαδή γενικώς υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας. Οι δύο πλευρές, έστω και πριν τον Ομπράντοβιτς, είχαν έρθει σε συμφωνία, η οποία δεν ίσχυσε γιατί παρέμεινε ο παίκτης στη Φενέρμπαχτσε», εξήγησε.

«Και το δεύτερο είναι ότι όταν συγκεντρωθήκανε στην Εθνική ομάδα, επειδή οι παίκτες τα συζητάνε μεταξύ τους, και τον πειράζανε για ΠΑΟΚ κλπ., ενώ είχε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, μου μεταφέρθηκε ότι ανέφερε και το όνομα του Παναθηναϊκού όταν του λέγανε “Ε, θα πας στον ΠΑΟΚ; Θα πας στον ΠΑΟΚ;”», αποκάλυψε.

Πάντως, ο δημοσιογράφος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν συνιστά ένδειξη πως υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόταση από το «τριφύλλι». «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό ή ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό», υπογράμμισε.

Περισσότερα