Ο Σλούκας απάντησε στο «Ιφί ή Ντόρσεϊ» και άναψε… φωτιές

Advertisement

Μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντα διλήμματα κλήθηκε να απαντήσει ο Κώστας Σλούκας στο Amerikanos24TV, συμμετέχοντας σε ένα νοκ άουτ «τουρνουά» 1on1 με μερικούς από τους κορυφαίους περιφερειακούς της EuroLeague.

Από τις επιλογές του αρχηγού του Παναθηναϊκού ξεχώρισε εκείνη ανάμεσα στον Ναντίρ Ιφί και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Σλούκας δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο για να αποφασίσει και επέλεξε τον Γάλλο γκαρντ αντί του παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Ιφί, πάντως, δεν κατάφερε να προχωρήσει περισσότερο στο bracket, καθώς στον επόμενο γύρο τέθηκε απέναντι στον Τι Τζέι Σορτς, με τον Σλούκα να δίνει αυτή τη φορά την ψήφο του στον τελευταίο.

Αρκετό ενδιαφέρον είχαν και οι υπόλοιπες απαντήσεις του. Στον πρώτο γύρο επέλεξε τον Μάικ Τζέιμς αντί του Έλι Οκόμπο, τον Κέβιν Πάντερ απέναντι στον Τζάρεντ Μπάτλερ, τον Σορτς αντί του Κάρλικ Τζόουνς και τον Κέντρικ Ναν απέναντι στον Σέιν Λάρκιν.

Advertisement

Παράλληλα, προτίμησε τον Σιλβέν Φρανσίσκο από τον Κάρσεν Έντουαρντς, τον Γιαν Μοντέρο από τον Ελάιζα Μπράιαντ και τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ από τον Πάτι Μιλς.

Στη συνέχεια ο Μάικ Τζέιμς επικράτησε στις επιλογές του απέναντι αρχικά στον Πάντερ και κατόπιν στον Σορτς, ενώ από την άλλη πλευρά του bracket ο Ναν ξεπέρασε τον Φρανσίσκο και στη συνέχεια τον Μοντέρο.

Έτσι, ο υποθετικός τελικός έφερε απέναντι τον Μάικ Τζέιμς και τον Κέντρικ Ναν. Εκεί, όμως, ο Σλούκας προτίμησε να μην πάρει θέση. «Δεν θα απαντήσω τώρα. Δεν απαντάω. Άσ’ το έτσι», είπε χαμογελώντας, αφήνοντας χωρίς νικητή το τελευταίο και δυσκολότερο δίλημμα.

Advertisement

Περισσότερα