«Έχω δει σχόλια από τον κόσμο ότι “είναι τελειωμένος, τι να τον κάνουμε, γιατί τον ανανεώσατε;”»

Advertisement

Στην περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου και στην κριτική που είχε δεχθεί το προηγούμενο διάστημα από μερίδα των φίλων του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, με αφορμή την παρουσία του Έλληνα φόργουορντ απέναντι στην Παρί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Magic EuroLeague» του SDNA, ο γνωστός δημοσιογράφος συνέδεσε την περίπτωση του Μήτογλου με τη συζήτηση που είχε προηγηθεί για τον Λευτέρη Μαντζούκα, θέλοντας να επισημάνει ότι οι παίκτες που κατά καιρούς αμφισβητούνται μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμοι μέσα στη διάρκεια της σεζόν.

«Δεν είναι μόνο το θέμα του Μαντζούκα. Έχω να σου πω και πιο μεγάλο όνομα και με μεγαλύτερη ιστορία από τον Μαντζούκα. Κακά τα ψέματα, έχω δει σχόλια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι “είναι τελειωμένος, τι να τον κάνουμε, γιατί τον ανανεώσατε;”. Έχουν γραφτεί αυτά ή τα λέω από το μυαλό μου για τον Ντίνο Μήτογλου;», ανέφερε ο Παπαθεοδώρου.

Στη συνέχεια στάθηκε στην εικόνα του Μήτογλου απέναντι στην Παρί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θεωρεί πως πραγματοποίησε κάποια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά πως η παρουσία του ήταν αρκετή για να υπενθυμίσει τη χρησιμότητά του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Advertisement

«Βλέπουμε ένα παιδί το οποίο είναι εκεί. Δεν λέω ότι έκανε… παπάδες. Αμφιβάλλει κανείς ότι η σημερινή παρουσία του Μήτογλου επιβεβαιώνει ότι είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για τον Παναθηναϊκό;», πρόσθεσε.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε θετική συνεισφορά στη νίκη των «πράσινων», με τον Παπαθεοδώρου να στέκεται ιδιαίτερα στη διάθεσή του να παλέψει στις δύο πλευρές του παρκέ.

«Δεν θα σταθώ τόσο στα νούμερά του, που δείχνουν ένα παιδί το οποίο πραγματικά προσπάθησε πάρα πολύ. Πήρε 6 ριμπάουντ, έβαλε 4 στα 8 σουτ. Πάλεψε», κατέληξε.

Περισσότερα