Εντυπωσιασμένος από όσα έχει συναντήσει στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μουσταφά Φαλ στη media day, με τον Γάλλο σέντερ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον σεφ που διαθέτει η ομάδα, αλλά και στη «γαλλική παροικία» του ρόστερ.
Για τη συνύπαρξη με τους υπόλοιπους Γάλλους του Παναθηναϊκού και τη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Φαλ ανέφερε: «Πολύ καλή. Είναι πάντα πιο εύκολο όταν έχεις γνώριμα πρόσωπα. Αρχίζουμε να καθιερωνόμαστε και να μαθαίνουμε κάποια πράγματα, οπότε όλα θα πάνε καλά, ελπίζω».
Ιδιαίτερη εντύπωση του έχουν προκαλέσει οι εγκαταστάσεις του Telekom Center Athens, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να στέκεται ακόμη και σε μια λεπτομέρεια που, όπως παραδέχθηκε, δεν είχε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν.
«Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Είδα ότι έχουν μέχρι και σεφ εδώ, πράγματα που δεν είχα ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μέχρι στιγμής, οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές», είπε.
Για όσα θέλει να προσθέσει στη χημεία της νέας του ομάδας, σημείωσε: «Η χημεία θα χτιστεί εύκολα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να φέρουμε σκληράδα στο παιχνίδι μας και να έχουμε καλά αποτελέσματα».
Ο Φαλ μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ξεκαθαρίζοντας ότι προπονείται πλέον κανονικά και πως εκείνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός.
«Είμαι καλά. Κάνω πλήρεις προπονήσεις και τα πάντα. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι αγωνιστικός ρυθμός στο μπάσκετ, δηλαδή να παίξω μερικά παιχνίδια. Τίποτα δεν αντικαθιστά τον αγώνα. Μπορείς να προπονείσαι όσο θέλεις, αλλά αν δεν παίξεις, ο ρυθμός είναι διαφορετικός. Ελπίζω να βρω τη φόρμα μου το συντομότερο δυνατό», υπογράμμισε.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου, χωρίς να έχει αυτή τη στιγμή κάποια νεότερη ενημέρωση. «Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ενημέρωση. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, νομίζω θα το μάθουν όλοι. Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε», κατέληξε.