Υποβλήθηκε σε καθαρισμό στον αγκώνα ο Λεσόρ – Ο χρόνος αποκατάστασης

Advertisement

Σε μία μικροεπέμβαση στον αγκώνα υποβλήθηκε ο Ματίας Λεσόρ, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Άγνωστες Υποθέσεις» του SDNA.

Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και απεικονίζει τον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού με δεμένο το χέρι του.

«Ο Ματίας Λεσόρ στις 9 Ιουλίου, αν είναι σωστή η ημερομηνία την οποία έχω εδώ, πέρασε την πόρτα στο “Υγεία” και έκανε έναν μικρό καθαρισμό στον αγκώνα του για ένα πρόβλημα που κουβαλούσε, αν το θυμάται κάποιος από τους τελικούς του πρωταθλήματος», τόνισε.

Όπως εξήγησε, ο Γάλλος ψηλός είχε αισθανθεί έντονους πόνους στον αγκώνα κατά τη διάρκεια της σειράς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί κανονικά σε συγκεκριμένα σημεία των αγώνων.

Η επέμβαση αφορούσε την αφαίρεση οστεοφύτων και χαρακτηρίστηκε ως μία διαδικασία ρουτίνας, χωρίς να προκαλεί ανησυχία στο «τριφύλλι». Ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται περίπου στις δύο εβδομάδες, ενώ ο Λεσόρ αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να έχει επιστρέψει πλήρως στο ατομικό του πρόγραμμα.

«Θα μπορεί να κάνει κανονικά όλο το ασκησιολόγιό του, να σηκώνει βάρη και να μπει στη ρουτίνα της προπόνησής του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή προβληματισμού», σημείωσε.

Η απουσία επίσημης ενημέρωσης από τον Παναθηναϊκό αποδίδεται στο γεγονός ότι επρόκειτο για μία μικρής σημασίας διαδικασία, η οποία δεν επηρεάζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Περισσότερα