Νέα τοποθέτηση με αφορμή την υπόθεση του Βασίλη Τολιόπουλου έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram, αφήνοντας σαφείς αιχμές.
«Δεν έμαθες ότι λόγω πτώχευσης έφυγε και ο Τολιόπουλος; Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι, όποιος δεν έχει πρωταρχικό στόχο να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό του σήμερα, ανεξαρτήτως λεπτών και ρόλου, ή πιστεύει ότι δεν θα αμείβεται επαρκώς βάσει βιογραφικού αλλά και προσφοράς, δεν έχει θέση στην ομάδα», έγραψε.
«Δεν έχετε καταλάβει μάλλον ποιος επέστρεψε… Δεν έχετε καταλάβει τι εστί @paobcgr σε πλήρη συστράτευση», πρόσθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας στο σχόλιό του.
Η ανάρτησή του έρχεται λίγες ώρες μετά τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τον Τολιόπουλο να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Άρη.