Μπίλι Ερνανγκόμεθ για το μέλλον του: «Εκεί θέλω να παίξω»

Advertisement

Για το ανοιχτό μέλλον του μετά την αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Μπίλι Ερνανγκόμεθ, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει σε μια ομάδα που θα του δώσει ευκαιρία και εμπιστοσύνη.

Ο Ισπανός σέντερ ολοκληρώνει την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, με το συμβόλαιό του να λήγει, έπειτα από μια τριετία στην οποία δεν κατάφερε να έχει τον ρόλο και την επίδραση που περίμενε.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης της εθνικής Ισπανίας για τα «παράθυρα» των προκριματικών, ο Ερνανγκόμεθ ρωτήθηκε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση.

«Δεν έχω τίποτα ξεκάθαρο, τώρα θέλω μόνο να το απολαύσω. Θέλω να παίξω εκεί που θα μου δώσουν την ευκαιρία και θα μου δείξουν εμπιστοσύνη», ανέφερε.

Ο 32χρονος ψηλός επιστρέφει στην εθνική Ισπανίας έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο, με τον Τσους Ματέο να του δίνει νέα ευκαιρία ενόψει των αγώνων του Ιουλίου. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

«Οτιδήποτε χρειαστούν οι συμπαίκτες μου ή η ομάδα, θα είμαι στη διάθεσή τους για να βοηθήσω και να μοιραστώ την εμπειρία μου. Θέλω επίσης να απαιτήσω από τον εαυτό μου και από τους άλλους, ώστε να ανταγωνιστούμε στο μέγιστο σε κάθε προπόνηση», είπε.

Η Ισπανία ετοιμάζεται για τα δύο τελευταία παιχνίδια της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Ερνανγκόμεθ να στέκεται και στη σημασία της παρουσίας του κόσμου στη Μαδρίτη.

«Το πιο σημαντικό είναι να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή, να βρεθούμε ξανά μαζί, να ανταγωνιστούμε στις προπονήσεις, να φτάσουμε έτοιμοι στα παιχνίδια και να δώσουμε το 100%. Έχουμε και την τύχη να παίζουμε στη Μαδρίτη, μπροστά στον κόσμο μας», πρόσθεσε.

Περισσότερα