Στα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το μέλλον του στον Παναθηναϊκό απάντησε ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στο TRT Spor.
Ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό των πρασίνων από το Final Four της EuroLeague, αλλά ξεκαθάρισε πως ο βασικός στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
«Είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four. Ο στόχος μας είναι το ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο 60χρονος coach.
Στη συνέχεια, ο Αταμάν διέψευσε όσα γράφονται στον Τύπο για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος και διάσπασης της ενότητας της ομάδας.
«Όλα όσα γράφονται στον Τύπο είναι παραμύθια και μία προσπάθεια για να δημιουργηθεί μία αρνητική ανταπόκριση που θα διασπάσει την ενότητά μας. Όλα είναι κανονικά», τόνισε.
