Οι τρεις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Ζαν Μοντέρο – Στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός

Advertisement

Τη δική τους μάχη για τον Ζαν Μοντέρο συνεχίζουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο.

Ο Χοσέ Νίνια Ταχέδα υποστηρίζει πως η Χάποελ έχει ήδη προσεγγίσει απευθείας τους εκπροσώπους του Μοντέρο και είναι έτοιμη να του προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως.

Το ίδιο ποσό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρονται να έχουν προσφέρει και οι δύο ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να εμφανίζονται επίσης δυνατά στην υπόθεση του 22χρονου γκαρντ.

Η Βαλένθια, από την πλευρά της, θέλει να κρατήσει τον μεγαλύτερο αστέρα της, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, καθώς η δική της πρόταση φέρεται να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό αισθητά χαμηλότερο από εκείνα που προσφέρουν οι ομάδες που τον διεκδικούν.

Παράλληλα, τα ρεπορτάζ για το buyout του Μοντέρο κάνουν λόγο για ποσά που κινούνται από τις 800-900 χιλιάδες ευρώ έως και το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μοντέρο πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στην EuroLeague, καθώς επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης και αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης της χρονιάς, έχοντας 14,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Δομινικανός γκαρντ μέτρησε 14,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την αξία του στην αγορά ενόψει του καλοκαιριού.

Περισσότερα