Αντίδραση Φρανσίσκο για την απώλεια του βραβείου του MVP

Advertisement

Τη δική του απάντηση μετά τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για το MVP της EuroLeague έδωσε ο Σιλβέν Φρανσίσκο, με τον γκαρντ της Ζαλγκίρις να δείχνει ότι μπορεί να εκτίμησε τη διάκριση, αλλά έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα του στα πλέι-οφ.

Ο 28χρονος άσος της λιθουανικής ομάδας ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή regular season, όμως είδε τον Σάσα Βεζένκοβ να κατακτά τελικά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, με τον ίδιο να τερματίζει δεύτερος στην τελική ψηφοφορία.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Φρανσίσκο τοποθετήθηκε μέσω Instagram story, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν, αλλά ταυτόχρονα ξεκαθαρίζοντας ότι το βασικό για εκείνον είναι η πορεία της Ζαλγκίρις. «Το ότι βγήκα δεύτερος στην κούρσα για το MVP σημαίνει πολλά, σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, αλλά υπάρχει κάτι πιο σημαντικό να πετύχουμε», έγραψε ο Γάλλος γκαρντ.

Ο Φρανσίσκο έκλεισε την κανονική περίοδο με 16,7 πόντους, 6,4 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ και 19,5 PIR κατά μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, αποτελώντας τον απόλυτο ηγέτη της λιθουανικής ομάδας στη φετινή EuroLeague.

Περισσότερα