Και ξαφνικά… Στραζέλ στο μεταγραφικό προσκήνιο

Advertisement

Ένα νέο και αρκετά ηχηρό όνομα από τη Μονακό μπαίνει στο μεταγραφικό κάδρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι οι «κίτρινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μάθιου Στραζέλ για την επόμενη σεζόν.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Όντεντ Κάτας και με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά να έχει ήδη αρχίσει, η Μακάμπι φέρεται να έχει βάλει στη λίστα της τον 23χρονο γκαρντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της περιφέρειας της Μονακό.

Ο Στραζέλ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν στο Πριγκιπάτο, όμως όπως συμβαίνει και με αρκετούς παίκτες της Μονακό, υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον του συλλόγου και για το οικονομικό πλαίσιο που θα διαμορφωθεί, κάτι που κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής πορείας το καλοκαίρι.

Ο διεθνής με τη Γαλλία άσος μετρά φέτος στη EuroLeague 9,1 πόντους και 3,9 ασίστ σε 24 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα ανεβάζει ακόμη περισσότερο την παραγωγή του, με 11,8 πόντους και 5,3 ασίστ ανά αγώνα. Παράλληλα, το Σάββατο αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου Γαλλίας, προσθέτοντας ακόμη μία διάκριση στη φετινή του σεζόν.

Το ρεπορτάζ της Israel Hayom βάζει, μάλιστα, τον Στραζέλ δίπλα σε ακόμη ένα όνομα από τη Μονακό που απασχολεί τη Μακάμπι, αυτό του Κεβάριους Χέις, την ώρα που ως βασικός στόχος των Ισραηλινών για τη θέση του σέντερ παρουσιάζεται ο Χασιέλ Ριβέρο.

Περισσότερα