Ο Νεοκλής Αβδάλας είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον 20χρονο ταλαντούχο γκαρντ να συνεχίζει στο Κολέγιο του Νορθ Καρολάινα.
Ο διεθνής άσος επέλεξε να αγωνιστεί με το κολέγιο του Νορθ Καρολάινα, ποστάροντας ο ίδιος μια φωτογραφία του στο Instagram, κάνοντας παράλληλα tag τον επίσημο λογαριασμό του Κολεγίου.
Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου αποτελούσε «Μήλον της Έριδος» για πολλά κολέγια στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, με τον ίδιο να εξετάζει τις επιλογές του, επιθυμώντας να διαλέξει το καλύτερο πρότζεκτ για αυτόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αβδάλας είχε μπει στο transfer portal και εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί με το κολέγιο του Νορθ Καρολάινα που ανέδειξε τον Μάικλ Τζόρνταν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν ο Αβδάλας αγωνίστηκε με το Βιρτζίνια Τεκ, έχοντας εξαιρετική παρουσία με 12,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ κατά μέσο όρο.
