Επίσημο: Ο Σέκουλιτς νέος προπονητής της Ντουμπάι ως το τέλος της σεζόν

Advertisement

Τον Αλεκσάντερ Σέκουλιτς ανακοίνωσε η Ντουμπάι ως νέο προπονητή της πρώτης ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιούριτσα Γκολέματς.

Ο 48χρονος Σλοβένος τεχνικός αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, στην τελευταία αγωνιστική της regular season της EuroLeague.

Ο Σέκουλιτς είναι από το 2020 ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, με την οποία είχε οδηγήσει την εθνική ομάδα μέχρι την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Στη Ντουμπάι θα βρει ξανά και έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά, καθώς θα συνεργαστεί εκ νέου με τον αρχηγό της ομάδας, Κλέμεν Πρέπελιτς. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει και στο παρελθόν στη Σλοβενία, ενώ ο Σέκουλιτς είχε συμμετάσχει ως assistant coach και στην πορεία προς το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2017.

Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προχωρά σε άμεση αλλαγή σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, δίνοντας τα κλειδιά σε έναν προπονητή με εμπειρία από υψηλό διεθνές επίπεδο και γνώση σημαντικών προσώπων του ρόστερ.

Περισσότερα