Έρχεται… «σκούπα» στην Φενέρμπαχτσε – Τέσσερις παίκτες στην έξοδο

Advertisement

Χωρίς διάθεση να προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κεμ Μπιρτς εμφανίζεται η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με πληροφορίες που συνδέουν την απόφαση αυτή με τη στάση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέναντι στην εικόνα του παίκτη.

Ο Ντογκουκάν Γιλντιρίμ αναφέρει πως η τουρκική ομάδα δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ, σημειώνοντας ότι ο Λιθουανός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

«Η Φενέρμπαχτσε δεν σκέφτεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κεμ Μπιρτς. Ο Γιασικεβίτσιους δεν είναι ικανοποιημένος, επειδή θεωρεί την απόδοσή του ασταθή», σημειώνει.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για αποχωρήσεις ακόμη τριών παικτών από το ρόστερ της τουρκικής ομάδας στο τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, αναμένεται να χωρίσουν οι δρόμοι της Φενέρμπαχτσε με τους Άρτουρς Ζάγκαρς, Αρμάντο Μπέικοτ και Μπράντον Μπόστον.

Περισσότερα