Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς έβαλε ο Αντρέα Καλτσόνι, αποκαλύπτοντας πως ο Αμερικανός φόργουορντ έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του δύο προτάσεις από την Αρμάνι Μιλάνο και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος σημειώνει πως οι δύο προσφορές είναι πολύ κοντά στο οικονομικό σκέλος, κάτι που σημαίνει ότι η τελική απόφαση δεν θα κριθεί μόνο από τα χρήματα, αλλά και από τον ρόλο που προορίζεται να έχει ο παίκτης σε κάθε ομάδα.
«Ο Άλεκ Πίτερς έχει δύο προτάσεις από την Αρμάνι Μιλάνο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, πολύ παρόμοιες σε ό,τι αφορά τις απολαβές. Προφανώς ο ρόλος στις δύο ομάδες είναι πολύ διαφορετικός. Αυτή τη στιγμή η Αρμάνι Μιλάνο μοιάζει να είναι η ομάδα που προηγείται για να τον αποκτήσει», ανέφερε.
Η υπόθεση του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού μπαίνει πλέον σε ακόμη πιο προχωρημένη φάση, με την Αρμάνι να εμφανίζεται ως το φαβορί απέναντι στη Ρεάλ, σε μια μάχη που δεν φαίνεται να κρίνεται μόνο από το ύψος του συμβολαίου, αλλά και από τη θέση που θα έχει ο παίκτης στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν. Κάτι που, άλλωστε, είναι και η αιτία για την πιθανή -όπως όλα δείχνουν- αποχώρησή του από τους Πειραιώτες.
