Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σιλβέν Φρανσίσκο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Αντρέα Καλτσόνι, ο οποίος εντάσσει τους «πράσινους» ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν στενά την υπόθεση του Γάλλου γκαρντ.
Όπως μετέφερε ο Ιταλός, η Αναντολού Εφές έχει καταθέσει τις τελευταίες εβδομάδες μία πολύ υψηλή προσφορά στον παίκτη, προσφέροντάς του πολυετές συμβόλαιο, ενώ πρόταση έχει κάνει και η Μπαρτσελόνα.
Στο ίδιο ρεπορτάζ, πάντως, γίνεται ξεκάθαρη αναφορά και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Φρανσίσκο.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι το όνομα του γκαρντ της Ζαλγκίρις παραμένει ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα των μεγάλων ομάδων της EuroLeague και ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στην κούρσα για την υπογραφή του.
Το ενδιαφέρον, βέβαια, είναι πως η υπόθεση μόνο εύκολη δεν προμηνύεται, αφού ήδη υπάρχουν προτάσεις από ομάδες πρώτης γραμμής και ο ανταγωνισμός δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς.
