«Υπάρχει ενδιαφέρον για Βέσελι που δύσκολα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Advertisement

Σημαντική εξέλιξη γύρω από το μέλλον του Γιαν Βέσελι αποκάλυψε ο Ματέο Αντρεάνι, βάζοντας στο προσκήνιο τόσο την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, όσο και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Παρτιζάν.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, ο πολύπειρος Τσέχος ψηλός πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» την επόμενη σεζόν, κάτι που ανοίγει πλέον τη συζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια στιγμή, όπως σημειώνει ο Αντρεάνι, η Παρτιζάν έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια πιθανή επιστροφή του Βέσελι στο Βελιγράδι.

Ο πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε είχε συνδέσει το όνομά του με την Παρτιζάν την περίοδο 2008-2011, πριν από το πέρασμά του στο NBA και στη συνέχεια την καθιέρωσή του ως ενός από τους πιο σημαντικούς ψηλούς της EuroLeague.

Η πληροφορία αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για ευρείες αλλαγές στο ρόστερ της, με τη θέση και των τριών σέντερ (Βέσελι, Φαλ, Ερνανγκόμεθ) να θεωρείται κάτι παραπάνω από επισφαλής.

Περισσότερα