Νέα κίνηση της Μπαρτσελόνα για τη θέση του σέντερ αποκαλύπτει ο Αντρέα Καλτσόνι, βάζοντας ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Ντάνιελ Τάις.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ιταλός, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες επαφές ανάμεσα στους «μπλαουγκράνα» και την πλευρά του Γερμανού, σε μια περίοδο όπου οι Καταλανοί ετοιμάζονται να αλλάξουν πλήρως τη γραμμή των σέντερ τους.
Ο Τάις θα μείνει ελεύθερος από τη Μονακό τον Ιούνιο και αποτελεί μια διαθέσιμη περίπτωση υψηλού επιπέδου στην αγορά, κάτι που εξηγεί γιατί η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να κρατά ανοιχτό δίαυλο μαζί του.
Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει ο Καλτσόνι, ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους βασικούς στόχους της ισπανικής ομάδας.
Την ίδια ώρα, στο ρεπορτάζ γύρω από τη Μπαρτσελόνα παραμένει πολύ έντονα και το όνομα του Μόουζες Ράιτ, για τον οποίο μάλιστα λέγεται πως έχει ήδη κλείσει συμφωνία με τους Καταλανούς για διετές συμβόλαιο.
