Μάντζαρης: «Θεωρώ ότι τον Σλούκα τον έχει επηρεάσει ότι δεν νιώθει τόσο σημαντικός στην ομάδα»

Advertisement

Στην αγωνιστική κατάσταση του Κώστα Σλούκα, αλλά και στον τρόπο που μοιράζονται πλέον οι ρόλοι στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA.

Ο Έλληνας γκαρντ εκτίμησε ότι ο αρχηγός των «πρασίνων» δεν δείχνει μόνο έλλειψη ενέργειας, αλλά ίσως έχει επηρεαστεί και από το γεγονός ότι δεν αισθάνεται πλέον τόσο κομβικός μέσα στο σύνολο.

«Βλέπουμε ότι ο Κώστας σίγουρα φαίνεται ότι δεν έχει την ενέργεια. Φαίνεται λίγο πιο βαρύς, αλλά εγώ θεωρώ ότι τον έχει επηρεάσει ότι δεν νιώθει τόσο σημαντικός στην ομάδα, το έχω ξαναπεί», υπογράμμισε.

Ο βετεράνος άσος της Μυκόνου υποστήριξε ότι ο ρόλος του Σλούκα έχει αλλάξει αισθητά, καθώς πλέον στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλές επιθετικές λύσεις και πρόσωπα που τραβούν πάνω τους μεγαλύτερο βάρος.

«Ο Κώστας ξαφνικά τώρα έχει γίνει πολύ συμπληρωματικός στην ομάδα. Τώρα με τον Ναν, τον Χέις-Ντέιβις, τώρα άμα πάρει και τα πάνω του ο Ναν… Αυτό είναι το θέμα, πώς ο Αταμάν θα μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό. Γιατί έχεις τόσους παίκτες, δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από τον Ναν», τόνισε.

Μάλιστα, στάθηκε και στον αριθμό των επιθέσεων που παίρνει ο Κέντρικ Ναν, τονίζοντας ότι το βάρος δεν γίνεται να πέφτει τόσο πολύ πάνω του όταν υπάρχουν κι άλλοι παίκτες υψηλού επιπέδου στο ρόστερ.

«Δηλαδή, γιατί τώρα ο Ναν σου παίρνει 20 σουτ όταν έχεις τον Χέις-Ντέιβις στην ομάδα, τον Όσμαν τόσο καλά, τον Σλούκα; Τον Σορτς τον έχει τελειώσει. Ο Σορτς έχει τελειώσει τώρα, μπαίνει δύο τρίλεπτα. Μπήκε στο ματς επειδή είναι ο Σορτς που παίρνει 2,5 εκατομμύρια. Αν ο Σορτς έπαιρνε 300 χιλιάρικα, δεν θα έμπαινε στην ομάδα. Ή αν ήταν ο Λορέντζο Μπράουν», ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Πρόβλεψη Μπράιαν Ανγκόλα για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four

Advertisement Τη δική του εκτίμηση για τις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στο Final Four της EuroLeague έκανε…
Περισσότερα

Μάχη για Φοντέκιο που σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη – Δύο οι προτάσεις που ενδέχεται να τον φέρουν στα μέρη μας

Advertisement Δύο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Σιμόνε Φοντέκιο ενόψει του καλοκαιριού αν τελικά ανοίξει…