Στον πιο ακριβοπληρωμένο συμπαίκτη που έχει συναντήσει στην καριέρα του και στη συμπεριφορά του εντός και εκτός παρκέ αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπόγρης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Στην Αγκαλιά του Φάνη» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο.
Απαντώντας στην ερώτηση για το ποιος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης με τον οποίο συνυπήρξε και πώς φερόταν, ο πρώην σέντερ στάθηκε στην περίοδο του στον Παναθηναϊκό και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
«Συμπαίκτης νομίζω ήταν την περίοδο που ήμουν στον Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους. Μερακλής, ωραίος. Όπως πρέπει να είναι ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης. Κιμπάρης, ωραίος», ανέφερε.
Στη συνέχεια άφησε αιχμές για άλλες περιπτώσεις, χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα: «Βέβαια έχω γνωρίσει άλλους που δεν δίνανε στη μάνα τους νερό».
Όταν του ζητήθηκε να αναφέρει ξένο παίκτη, ο Μπόγρης εξήγησε πως δεν κρίνει εύκολα τους ξένους με τα ίδια κριτήρια που κρίνει τους Έλληνες: «Τους ξένους δεν μπορώ να τους κρίνω όπως κρίνω τους Έλληνες, γιατί δεν έχουν στη νοοτροπία τους αυτό που έχουμε οι Βαλκάνιοι. Να κεράσω, να κάνω. Είναι “πόσο είμαι; Αυτό. Τόσο”. Είχα πολλούς που φεύγανε χωρίς να πουν ούτε “γεια”. Αλλά τώρα αυτούς δεν τους ξέρεις γιατί ήταν στις μικρότερες ομάδες κυρίως».
