«Μαθαίνω ότι ήπιε καφέ με δύο παίκτες στον Άλιμο ο Μόουζες Ράιτ»

Advertisement

Νέες λεπτομέρειες για την παρουσία του Μόουζες Ράιτ στην Αθήνα αποκάλυψε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή Strong Side στο κανάλι Scorakias.

Όπως έχει ήδη γραφτεί, ο σέντερ της Ζαλγκίρις ταξίδεψε στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι Ζαλγκίρις–Ολυμπιακός και βρέθηκε στο Telekom Center Athens για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός–Παρί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, η παρουσία του στην Αθήνα δεν περιορίστηκε μόνο στο γήπεδο. Ο Ράιτ φέρεται να πήγε για καφέ στην παραλία του Αλίμου μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στους Πειραιώτες, Μουσταφά Φαλ και τον σταρ του Παναθηναϊκού Ματίας Λεσόρ, σε παραλιακό μαγαζί της περιοχής.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα κομμάτι στο… παζλ της παρουσίας του Αμερικανού ψηλού στην Ελλάδα, σε μια περίοδο όπου το όνομά του συζητιέται έντονα ενόψει καλοκαιριού.

Περισσότερα