Ενδεχόμενο «ηχηρής» απουσίας από τη 12άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Advertisement

Στο ενδεχόμενο να υπάρξει σημαντική απουσία από τη 12άδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή EuroLeague Buzzer Beater του Sportdog.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος στάθηκε στον συνωστισμό ποιότητας στο «πράσινο» ρόστερ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ακόμη και ο Ντίνος Μήτογλου.

«Στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Μήτογλου, ένας παίκτης Εθνικής Ομάδας, μπορεί να είναι εκτός 12άδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τα δεδομένα στη frontline και την περιφέρεια, δείχνοντας πόσο «γεμάτο» είναι το ρόστερ: «Λεσόρ, Φαρίντ, Χόλμς, τρεις. Χουάντσο, Χέις-Ντέιβις, πέντε. Όσμαν, Ρογκαβόπουλος, επτά. Τέσσερις οι κοντοί: Σορτς, Ναν, Σλούκας, Γκραντ. Και ένας ακόμη, ή Καλαϊτζάκης, ή Τολιόπουλος που είχε παίξει καλά στο ΣΕΦ. Μπορεί να είναι εκτός ο Μήτογλου».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η συσσώρευση ταλέντου και βάθους δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον προπονητή, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ρόλους και ισορροπίες. «Έχει μαζευτεί κόσμος, πάρα πολύ υψηλή ποιότητα, πρέπει να βρει και λίγο ο προπονητής τις ισορροπίες», σημείωσε.

Περισσότερα