Το θέμα της απουσίας του Άλεκ Πίτερς από τη 12άδα του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου και η συζήτηση που προκάλεσαν τα Instagram posts της συζύγου του σχολιάστηκαν από τον Γιώργο Μπόγρη στην εκπομπή «Τι βρεγμένοι, τι μούσκεμα» στο κανάλι Betarades.
Ο πρώην σέντερ των Πειραιωτών και του Παναθηναϊκού, στάθηκε τόσο στην αγωνιστική αξία του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ όσο και στην έκταση που πήρε το ζήτημα στα ΜΜΕ, εκφράζοντας την άποψη πως το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο εντός ομάδας.
«Σίγουρα η επιλογή του Πίτερς να είναι έξω, ακόμα και αυτά τα post και τα θέματα που έχουν γίνει σε όλα τα site για τη γυναίκα του, ότι έκανε post στο Instagram, επηρεάζουνε. Δηλαδή σίγουρα έχει συζητηθεί. Στα site γράφτηκε σαν μομφή. Η ποιότητα του Πίτερς και αυτά που έχει δώσει στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, δεν είναι για έναν Πίτερς εκτός 12άδας. Κακά τα ψέματα», ανέφερε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις μέσα σε μια ομάδα, υπογραμμίζοντας πως παραδοσιακά δεν υπήρχε διάλογος με τους παίκτες για το ποιος μένει εκτός.
«Αυτά είναι καινούργια μόδα. Παλιά δεν γινόντουσαν. Δεν ξέρω αν γίνεται διάλογος, δεν ξέρω πώς γίνεται. Από αυτά που έχω ζήσει εγώ, δεν γινόταν διάλογος. Είναι ότι πριν το ματς, στο βίντεο, λένε “εκτός 12άδας σήμερα είναι αυτός και αυτός”. Δεν ξέρω τώρα με τον Πίτερς ποια είναι η σχέση. Και με παιδιά του επιπέδου του Πίτερς, αυτή είναι αντιμετώπιση όταν έχεις μεγάλο rotation, ότι “σήμερα μένει εκτός αυτός και αυτός”. Τεχνικοί είναι οι λόγοι, δεν χρειάζεται να εξηγήσεις», πρόσθεσε.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα social media, σημειώνοντας πως τέτοιες αναρτήσεις από συγγενικά πρόσωπα μπορούν να δημιουργήσουν εσωτερική ένταση: «Το post τώρα που κάνει γυναίκα του και η κάθε γυναίκα και οι γυναίκες αλλωνών και θείες και μανάδες, αυτό από τον παίκτη πρέπει να κοπεί. Ο παίκτης αυτό δεν το κάνει. Το έχουμε ξαναδεί και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Και τώρα όλο αυτό δημιουργεί μια ίντριγκα, η οποία δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μέσα στην ομάδα. Δηλαδή εγώ σαν συμπαίκτης θα το σχολίαζα στον άλλον “ρε μ@λ@κ@ τι κάνει η γυναίκα του εδώ, τι γράφει;”. Δεν γίνεται τώρα να μην σχολιαστεί αυτό το πράγμα».
