Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση του Παναθηναϊκού για την επόμενη αλλαγή στο ρόστερ, παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανατροπής των δεδομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Φεβρουαρίου ο Ομέρ Γιουρτσέβεν αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από το «τριφύλλι», αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Στον αρχικό σχεδιασμό, η δυνατότητα για «διαζύγιο» είχε τοποθετηθεί χρονικά στα τέλη Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μεταθέσει την εξέλιξη για τα τέλη Φεβρουαρίου, κρατώντας τον Τούρκο σέντερ ως λύση ασφαλείας σε μια περίοδο με τραυματισμούς και αυξημένες αγωνιστικές απαιτήσεις.
Η επιστροφή του Λεσόρ αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα
Με τον Γάλλο να ετοιμάζεται να μπει ξανά σε κανονικό ρυθμό το προσεχές διάστημα, και με δεδομένη την παρουσία των Ρισόν Χολμς και Κένεθ Φαρίντ, οι «πράσινοι» αποκτούν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του Γιουρτσέβεν χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες στη θέση «5».
Ο πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ δεν κατάφερε να ικανοποιήσει με την παρουσία του, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός rotation του Εργκίν Αταμάν, γεγονός που επιβεβαιώνει πως η απόφαση έχει ουσιαστικά ληφθεί.
