Εκτός εξάδας ξένων για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Τι Τζέι Σορτς, με τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει την απόφαση λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.
Ο Παναθηναϊκός δήλωσε κανονικά στην αποστολή τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα πράσινα. Ο Αμερικανός φόργουορντ ενσωματώθηκε πρόσφατα στην ομάδα και μπαίνει άμεσα στα πλάνα του Τούρκου τεχνικού.
Πέραν του Σορτς, εκτός έμεινε και ο Κένεθ Φαρίντ, με τον Αταμάν να επιλέγει διαφορετική ισορροπία στην εξάδα των ξένων για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.
Στη διάθεσή του Αταμάν βρίσκονται οι Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Τζέντι Όσμαν, Ρισόν Χολμς, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει στην πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.
