Αιχμές Μπαλτσερόφσκι: «Ξέρουμε ότι γι’ αυτούς η διαιτησία είναι λίγο διαφορετική»

Advertisement

Στη διαιτησία στάθηκε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ενόψει της αναμέτρησης της Μάλαγα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey, χωρίς ωστόσο να αποπροσανατολίζει την ομάδα του από τον βασικό στόχο.

Ο Πολωνός σέντερ αναφέρθηκε και στην αμφισβητούμενη φάση του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη «βασίλισσα», όπου η Ουνικάχα ηττήθηκε με 92-96, σχολιάζοντας: «Ξέρουμε ότι είναι η Ρεάλ και η διαιτησία είναι λίγο διαφορετική, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτά συμβαίνουν, οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μπορούν να κάνουν λάθη. Εγώ νόμιζα ότι ήταν επιθετικό φάουλ, αλλά σφυρίχτηκε αλλιώς».

Παράλληλα, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους την επανάληψη της περσινής επιτυχίας, όταν η Μάλαγα κατέκτησε το τρόπαιο στην Γκραν Κανάρια. «Όλοι έχουμε στο μυαλό μας να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε πέρσι. Είμαστε σε διαφορετική κατάσταση, με διαφορετικούς τραυματισμούς, αλλά είναι ένα ακόμη εμπόδιο», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του έχει τη νοοτροπία να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Μπαλτσερόφσκι δήλωσε έτοιμος μετά τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν: «Είμαι αρκετά καλύτερα τώρα. Είχα κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και στη γάμπα τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά αυτές τις ημέρες θα είμαι στο 100%».

Ενόψει της μονομαχίας του με τον Έντι Ταβάρες στη ρακέτα, εμφανίστηκε ανυπόμονος: «Πρέπει να τον αντιμετωπίσω όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Χαίρομαι να παίζω απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο παίκτη και ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό παιχνίδι».

Ο Πολωνός σέντερ δήλωσε επίσης πως αισθάνεται πιο άνετα και σημαντικός φέτος στην ομάδα, επισημαίνοντας ότι η εμπιστοσύνη του προπονητή, Ίμπον Ναβάρο τον βοηθά να αποδίδει καλύτερα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…