Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της επερχόμενης offseason στην EuroLeague φέρνει στο προσκήνιο ισπανικό δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες στην ευρωπαϊκή αγορά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Solobasket, ο Αντρέας Ομπστ έχει εξελιχθεί στον πιο περιζήτητο σουτέρ της διοργάνωσης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε. Ο Γερμανός γκαρντ, που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου στις 30 Ιουνίου, βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης κινητικότητας ενόψει καλοκαιριού.
Στο γερμανικό πρωτάθλημα ο Ομπστ μετρά κατά μέσο όρο 14,8 πόντους, ενώ στην EuroLeague κινείται στους 14,1 πόντους, με ποσοστό άνω του 38% από το τρίποντο. Παρότι τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Μπάγερν δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.
Από τη Γερμανία προκύπτει ότι οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης με απολαβές που ενδέχεται να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ποσό που λειτουργεί αποτρεπτικά για αρκετούς μνηστήρες.
