Όλα ανοικτά για το μέλλον του Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ

Advertisement

Τα πλάνα του για το προσεχές καλοκαίρι, όταν θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κλήθηκε να αποκαλύψει ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, μιλώντας στο Triple Threat Show powered by Bwin του Amerikanos24.

“Θα είμαι ελεύθερος στην αγορά. Ανυπομονώ, αν σκεφτώ τα πράγματα που έχω κάνει, τον τρόπο που κατάφερα να παίξω τελευταία και να δείξω πραγματικά τον εαυτό μου. Σίγουρα το περιμένω με ανυπομονησία. Η Μονακό είναι το σπίτι μου, ήταν η μόνη εμπειρία που είχα στην EuroLeague και αγαπώ το Μονακό. Είναι τέλειο για όσους έχουν πάει εκεί, είναι κυριολεκτικά ένας παράδεισος και να πας να παίξεις μπάσκετ εκεί. Ήταν τέσσερα απίστευτα χρόνια. Όσον αφορά τη μεταγραφή είμαι αρκετά ανοικτός, θα δούμε τι θα γίνει. Θα ακούσω τις καλύτερες προσφορές. Θέλω κάτι μακροπρόθεσμο”, υπογράμμισε.

“Πάντα θέλω την ασφάλεια, ειδικά παίζοντας στην Ευρώπη και επειδή πριν έρθω στην Ευρώπη, όταν έπαιζα στην Αμερική, όπου κάθε έτος είχα συμβόλαιο ενός έτους. Υπέγραψα ένα συμβόλαιο 1+1 στην Μονακό και μετά πήρα ένα συμβόλαιο δυο ετών. Γι’ αυτό μου αρέσει να έχω την ασφάλεια, γιατί στην αρχή της καριέρας μου δεν μπορούσα να το έχω και νομίζω ότι αυτό μου δίνει επίσης μια καλύτερη ευκαιρία να βρεις ένα μέρος που θα μπορείς να αποκαλείς σπίτι. Ξέρεις ότι θα είσαι εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σε πείσουν να μείνεις εκεί. Απλά ψάχνω για ασφάλεια για 2-3 χρόνια. Ένα μέρος όπου μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και δεν λέω ότι στην Μονακό δεν είναι έτσι, μπορεί να είναι και το Μονακό, αλλά ένα μέρος που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, ένα μέρος όπου θα είμαστε επιτυχημένοι και θα παίζουμε για τον τίτλο”, κατέληξε.

Περισσότερα