Με μία ατάκα που αποτυπώνει το μέγεθος της έκπληξης και του θαυμασμού του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε δημόσια τον Ράιαν Ρόλινς για τη θεαματική του πρόοδο στο ΝΒΑ.
Μιλώντας για τον γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς, ο “Greek Freak” εξήγησε πως η εξέλιξη του Ρόλινς είναι κάτι σχεδόν πρωτοφανές με βάση τα όσα ο ίδιος έχει δει.
“Είμαι 13 χρόνια στο ΝΒΑ. Έχω παίξει με 200-300 συμπαίκτες. Το άλμα ενός παίκτη που πριν δύο χρόνια είχε two-way συμβόλαιο, μη εγγυημένο, μέχρι να πάρει εγγυημένο deal και να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα. Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί τέτοια εξέλιξη στην καριέρα μου”, υπογράμμισε.
Ο Ρόλινς, που πήγε το 2024 στο Μιλγουόκι αρχικά ως παίκτης που θα έδινε βάθος στο ρόστερ, έχει εξελιχθεί σε έναν αξιόπιστο two-way γκαρντ με μέσο όρο 18,3 πόντους ανά αγώνα τη φετινή περίοδο.
