Την πορεία του Ερυθρού Αστέρα αλλά και το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Τζάρεντ Μπάτλερ, μιλώντας στο Meridian Sport.
Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στην ομαδικότητα που έφερε τη μεγάλη ανατροπή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με χιούμορ και στον ιδιαίτερο ρόλο του Τσίμα Μονέκε στις προπονήσεις.
“Η ομάδα ήταν ο λόγος που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ, επιστρέψαμε, μαζευτήκαμε ξανά και αυτό ήταν φοβερό συναίσθημα. Πιστεύω πως αυτή η νίκη θα μας δώσει πολλά”, ανέφερε ο Μπάτλερ για το παιχνίδι στο Βελιγράδι.
Παράλληλα, παραδέχτηκε πως το ξεκίνημα στη νέα του ομάδα δεν ήταν απλό: “Είναι δύσκολο να παίζεις σε τόσα διαφορετικά σχήματα. Συνήθως ως γκαρντ είμαι αυτός που γνωρίζει τι συμβαίνει στο παρκέ, αλλά τώρα υπάρχουν στιγμές που εγώ είμαι αυτός που ψάχνει ρυθμό. Το καταλαβαίνω όμως πλέον και δουλεύω πάνω σε αυτό”.
Όσο για τον Τσίμα Μονέκε; Ο Μπάτλερ το πήγε… ένα βήμα παραπέρα: “Είναι πραγματικά πολύ σκληρός μαζί μου. Έχασα μία μπάλα στην προπόνηση και άρχισε να φωνάζει «Όχι! Όχι!». Είναι λες και είναι προπονητής”, είπε γελώντας.
