Νέα συζήτηση άνοιξε γύρω από το μέλλον του Σιλβέν Φρανσίσκο, μετά από ανάρτηση του δημοσιογράφου, Σέρχιο Μαρτίνεθ Ουρθελάι.
“Ο Σιλβέν Φρανσίσκο έχει τέτοια έκφραση στο πρόσωπό του σαν να είναι έτοιμος να παίξει για τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν, που δεν μπορεί να το κρύψει”, έγραψε ο Ισπανός ρεπόρτερ για τον Γάλλο γκαρντ της Ζαλγκίρις.
Η ατάκα αυτή, παρότι δεν συνοδεύεται από κάποιο ρεπορτάζ που να επιβεβαιώνει διαπραγματεύσεις, ενίσχυσε τη φημολογία γύρω από τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην EuroLeague και έχει ήδη τραβήξει βλέμματα από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Εκ μέρους των Πειραιωτών δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο η επιθυμία για ενίσχυση στην περιφέρεια είναι δεδομένη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν λίγες ημέρες.
A Sylvain Francisco se le está poniendo una carita de jugar en Olympiacos la temporada que viene que no puede con ella.
— Sergio Martínez Urcelay (@Sergio11Mtnez) November 20, 2025
