Με νέα ενημέρωση για τον Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία επανήλθε ο Τόλης Κοτζιάς μέσα από την εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση γύρω από τον παίκτη και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
Όπως ανέφερε, ο 23χρονος άσος δεν προτίθεται να φύγει από το ΝΒΑ, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του και τις συνεχείς συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για ενδεχόμενη μετακόμισή του στην Ευρώπη και ειδικά στους “ερυθρόλευκους”.
“Η νέα ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν φεύγει από το ΝΒΑ ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία. Έχουμε πει πολλές φορές για τον Ολυμπιακό. Αν ερχόταν τώρα, τον έπαιρνε… χτες ο Ολυμπιακός”, σημείωσε.
Σημειώνεται πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν να αναζητούν γκαρντ, με τα ονόματα των Πάτι Μιλς, Γκλιν Γουότσον και Νάντο Ντε Κολό να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
