Πληροφορίες σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για τον Αμερικανό πρώην φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, έφερε στο φως ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή “Πάρε Βάλε“.
“Για τον Χέις-Ντέιβις, επειδή ρωτάει πάρα πολύς κόσμος, κυρίως τον θέλουν οι Παναθηναϊκοί στα Twitter. Δεν θέλει ο Παναθηναϊκός, που είναι πλήρης σε αυτές τις θέσεις. Δεν βγαίνει από το ΝΒΑ, δεν βγαίνει από τους Φοίνιξ Σανς, παρότι δεν παίζει, ή όταν παίζει, παίζει λίγο. Δεν βγαίνει από το ΝΒΑ, συνεχίζει εκεί, μέχρι νεοτέρας, γιατί πολλοί ρωτάνε”, είπε.
“Έχουμε τα πρόσφατα παραδείγματα των Βεζένκοβ και Μίτσιτς που πήγανε, δεν τους πήγε καλά το ΝΒΑ και γύρισαν. Βέβαια ο Χέις-Ντέιβις έχει παίξει στο ΝΒΑ, όταν βγήκε από το κολέγιο έπαιξε, αλλά ίσα-ίσα κάποιες φωτογραφίες έβγαλε και ήρθε. Δεν παίζει πολύ. Να δούμε τι θα γίνει, παρακολουθούμε τις εξελίξεις”, πρόσθεσε.
Ο 30χρονος άσος μετρά 10 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ με τους “ήλιους”, με 1,9 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 8,5 λεπτά μέσο όρο. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του είναι μονοετούς διάρκειας, ύψους 2.048.494 δολαρίων.
