«Τελειώνει» ο Πενιαρόγια από την Μπαρτσελόνα – Το φαβορί για τη θέση του

Advertisement

Έτοιμη να προχωρήσει στην απόλυση του Χοάν Πενιαρόγια μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα της σεζόν σε EuroLeague και Liga ACB, είναι η Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι, ο πρώτος στόχος για τη θέση του νέου προπονητή είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει ήδη θέσει κάποιες προϋποθέσεις, ζητώντας ενίσχυση του ρόστερ με συγκεκριμένες προσθήκες.

“Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να απομακρύνει τον Χοάν Πενιαρόγια. Πρώτος στόχος για την αντικατάστασή του είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει ζητήσει κάποιες μεταγραφικές ενισχύσεις. Καμία οριστική απόφαση ακόμη”, έγραψε ο Ιταλός στο Χ.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, η επιστροφή του Πασκουάλ στη Μπαρτσελόνα —την ομάδα με την οποία κατέκτησε την EuroLeague το 2010— θα αποτελέσει ιστορική εξέλιξη.

Περισσότερα