«Σκάει» μεταγραφική βόμβα; – «Αν είναι τα δεδομένα έτσι στον Ολυμπιακό και “κοπεί”, θα πάει να τον πάρει»

Advertisement

Πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση του Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία και την προοπτική ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί ξανά μαζί του, έφερε στο φως ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή “Πάρε Βάλε“.

“Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία έπαιξε στο ένα παιχνίδι, δεν έπαιξε στα επόμενα δύο των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ είναι τέσσερα παιδιά έξω. Δεν το αποκλείω να “κοπεί” κάποια στιγμή. Και η λογική λέει ότι αν είναι τα δεδομένα έτσι στον Ολυμπιακό και “κοπεί” ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία, θα πάει να τον πάρει”, σημείωσε.

“Τον είχε παρακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο Summer League του Λας Βέγκας. Του έκανε πρόταση με πάρα πολλά χρήματα. Δεν μπορείς να τον πληρώσεις τον παίκτη της G-League 1,3 εκατ., όμως ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη πρόταση γιατί τον… γουστάρει τον παίκτη”, υπογράμμισε.

Σημειώνεται πως ο Δομινικανός γκαρντ/φόργουορντ μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Summer League του Λας Βέγκας, υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τα “σπιρούνια”.

Περισσότερα