Πρόβλημα με Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Advertisement

Νέος πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στα επερχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μύκονο Betsson παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει προληπτικά και να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπάγερν την Παρασκευή (24/10, 21:45) για την EuroLeague, ενώ δύο ημέρες αργότερα (26/10, 13:00) θα κοντραριστεί με τη Μύκονο Betsson για την Stoiximan GBL.

Από την άλλη, τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των Πειραιωτών έρχονται από τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, προσφέροντας μια πολύτιμη επιπλέον λύση.

Περισσότερα