Τη δική του εκτίμηση για την ομάδα στην οποία θα κλείσει την καριέρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε ο Γκίτις Μπλαζεβίτσιους μέσω του “Urbonus” podcast.
Ο συμπαρουσιαστής του στην εκπομπή του Basketnews.com, Αουγκούστας Σουλιάουσκας τόνισε με νόημα πως έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε με πράσινη φανέλα λόγω της θητείας του στους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Μπλαζεβίτσιους να εκφράζει τελείως διαφορετική άποψη.
“Θέλω να τον δω στην EuroLeague, όχι σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το BCL ή ό,τι θα υπάρχει σε έξι χρόνια, γιατί δεν ξέρουμε με το ΝΒΑ Europe. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνει προπονητής του Ολυμπιακού και ο Γιάννης θα ακολουθήσει το είδωλό του, όπου και αν πάει. Οπότε ο Ολυμπιακός είναι η επιλογή μου”, υπογράμμισε.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη συζήτηση αποτέλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του “Greek Freak” στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “The 2night Show”.
Σε ερώτημα για το αν θα παίξει ξανά μπάσκετ στην Ελλάδα, ο superstar των “ελαφιών” ανέφερε: “Είμαι 30 χρονών, μέχρι τα 36-38 μπορώ να παίξω στο NBA. Θα ήθελα να κλείσω σε ελληνική ομάδα την καριέρα μου. Δεν θέλω να ζήσω στην Αμερική, θα γυρίσω πίσω. Θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου εδώ, είτε λέγεται Φιλαθλητικός, είτε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, είτε Άρης. Εδώ ξεκίνησα, εδώ θέλω να τελειώσω. Θα μπορούσα σίγουρα”.
