Σε αποκαλύψεις στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA προέβη ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας ανοιχτά για τα πρώτα του χρόνια στον Ολυμπιακό και τη σχέση του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον τότε νεαρό Κώστα Σλούκα.
Ο πρώην γκαρντ των “ερυθρολεύκων” και νυν της Μυκόνου επιβεβαίωσε αυτό που για χρόνια ακουγόταν στα παρασκήνια, ότι δηλαδή ο Σέρβος προπονητής δεν πίστευε ιδιαίτερα στον νυν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ούτε είχε ζητήσει την απόκτησή του.
“Του Ίβκοβιτς ο Σλούκας δεν του πολυάρεσε. Εγώ και ο Σλούκας στον Ολυμπιακό ήμασταν καθαρά προσωπική επιλογή των Αγγελόπουλων, αυτοί μας πήρανε. Ο Ίβκοβιτς δεν μας ήξερε καν. Τον Σλούκα δεν τον ήθελε και εμένα προφανώς δεν με ήξερε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάντζαρης.
Παράλληλα, ο διεθνής άσος αποκάλυψε ότι ούτε ο τότε βοηθός του “Ντούντα”, Βαγγέλης Αγγέλου, έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση προς εκείνον: “Και ο Αγγέλου δεν με πολυήθελε γιατί είχε συμπάθεια στον Κατσίβελη, τον πίστευε παραπάνω, και έβαζε βασικό τον Κατσίβελη”.
Η εξομολόγηση του Μάντζαρη ρίχνει νέο φως στην εποχή που ο Ολυμπιακός χτιζόταν ξανά γύρω από μια νεανική ελληνική φουρνιά παικτών, η οποία τελικά οδήγησε την ομάδα σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της EuroLeague (2012, 2013).