Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Κέντρικ Ναν μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, η οποία κρίθηκε με το δικό του εύστοχο δίποντο στην εκπνοή.
Ο Αμερικανός ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον νέο του συμπαίκτη, Τι Τζέι Σορτς, και τις προσαρμογές που θα χρειαστεί να γίνουν προκειμένου οι δυο τους να συνυπάρξουν αρμονικά στο παρκέ.
“Ο Τι Τζέι είναι ανιδιοτελής. Είναι πραγματικός παίκτης του μπάσκετ. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η ομάδα έχει πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Ξέρουμε ότι ο Τι Τζέι θα βρει το ρυθμό του. Τον πιστεύουμε. Είναι εξαιρετικός παίκτης, το ξέρουμε αυτό. Οπότε θα βρει σίγουρα το ρυθμό του”, δήλωσε με σιγουριά ο ηγέτης των “πρασίνων”.
Ερωτηθείς για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είπε: “Είναι πάντα… ο σκύλος μας. Παίζει με αθλητικότητα, παίρνει ριμπάουντ, βάζει τρίποντα, ανοίγει το γήπεδο. Κάνει πράγματα που χρειάζεται αυτό το επίπεδο. Είναι πάντα παρών, ένας επαγγελματίας”.
