Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο 30χρονος φόργουορντ της Hefei Storm, Δημήτρης Αγραβάνης στο κανάλι της KingBet.
Για την απουσία του από την Εθνική, είπε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλήθηκα σε αυτή την Εθνική Ομάδα που μπορούσα να βοηθήσω. Είναι πάρα πολύ ωραίο να παίζεις με τον Γιάννη, πάρα πολύ εύκολο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σουτάρεις μόνος σου, να πάρεις τα ριμπάουντ, να παίξεις δυνατά. Μου έκανε εντύπωση που είδα κάποια παιδιά στην προετοιμασία. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτά, δεν μπορώ να τα ελέγξω”.
Για την κλήση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ανέφερε: “Και ο Θανάσης δεν κλήθηκε. Ο Θανάσης αν ο Αβδάλας δεν πήγαινε στο κολέγιο, δεν θα ήταν καν εκεί. Το οποίο θα είχε αντίκτυπο και στον Γιάννη. Μη νομίζετε ότι ο Γιάννης το πήρε με καλό μάτι που δεν ήταν εκεί ο Θανάσης. Γιατί ο Θανάσης είναι πάντα χρήσιμος σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να τον κοροϊδεύουν και να τον χλευάζουν, αλλά έχει ένα πρωτάθλημα, και έχει παίξει το ρόλο του σε αυτό. Έχει παίξει με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague. Αν δεν ήταν ο Θανάσης, ο Γιάννης θα ήταν πάρα πολύ ενοχλημένος, νομίζω γι’ αυτό άλλαξε και η κλήση, και άσε τι λένε μετά που το αλλάξανε”.
Ερωτηθείς σε ποιανού τη θέση θα μπορούσε να είναι, απάντησε: “Θα μπορούσα να είμαι μαζί με τον Γιάννη, να ξεκινάω το παιχνίδι. Η θέση του Μήτογλου, του Σαμοντούροβ, σε αυτή τη θέση παίζω. Και μπράβο στον μικρό, τον Σαμοντούροβ, που θα είναι ο βασικός φόργουορντ στον Παναθηναϊκό φέτος. Είναι ο Σαμοντούροβ στο «4», ο Χουάντσο και ο Μήτογλου. Ποιον θα ξεκίναγες με βάση την τωρινή εικόνα τους;”.
