Άλλαξαν άποψη οι bookmakers για την πιθανότητα μεταλλίου της Εθνικής

Advertisement

Μεγάλες αλλαγές παρατηρούνται στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών σχετικά με την πιθανότητα κατάκτησης ενός μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα στο EuroBasket.

Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση, και μέχρι και την Κυριακή, η “γαλανόλευκη” είχε την τέταρτη μεγαλύτερη απόδοση για το ενδεχόμενο να εξασφαλίσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στη διοργάνωση. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν σημαντικά μετά την ήττα της Γαλλίας από το Ισραήλ.

Οι πιθανότητες δύσκολων διασταυρώσεων για τους Γάλλους πριν τα ημιτελικά έχουν αυξηθεί μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, γεγονός που επηρέασε σημαντικά τις αποδόσεις και των υπόλοιπων ομάδων, με την Εθνική να περνά στην τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα, η απόδοση για την κατάκτηση μεταλλίου από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πλέον στο 2,70, με τους Γάλλους να παίζονται στο 2,80. Τις περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Σέρβοι που -παρά τον τραυματισμό του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς- δίνονται στο 1,30, ενώ η Γερμανία ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 1,55.

Η πτώση στην απόδοση της Ελλάδας δεν οφείλεται, φυσικά, μόνο στο αποτέλεσμα του ματς Γαλλία-Ισραήλ, αλλά και στην ολοένα και πιο βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, γεγονός που δικαιολογεί την αύξηση της εμπιστοσύνης από τους bookmakers.

Η Εθνική δείχνει πως έχει χημεία, παίκτες που έχουν μπει στο πνεύμα του προπονητή και, κυρίως, έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες στη διοργάνωση.

Περισσότερα
Περισσότερα

Αταμάν: «Ο Σπανούλης λέει ότι ο Γιάννης εκτελεί λίγες βολές, εγώ λέω ότι κάνει επιθετικά φάουλ και πρέπει να τα σφυρίξουν»

Advertisement Σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, ενόψει του ημιτελικού με την…