Το δικό του σχόλιο για την κριτική που δέχεται ο Κώστας Σλούκας για την απουσία του από την Εθνική Ομάδα την προηγούμενη διετία, έκανε ο Γιώργος Ζάκκας στην εκπομπή του SDNA, “Magic EuroLeague“.
“Και οι πέντε που υπέγραψαν αυτή την επιστολή (σ.σ. στον πρωθυπουργό), είναι παιδιά που όλοι τους στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες για χρόνια, και μάλιστα από τις μικρές εθνικές”, υπογράμμισε.
“Και ακόμα και για τον Σλούκα που γράφουν ορισμένοι έξυπνοι στα social media, την τελευταία διετία πράγματι δεν είχε πάει στην εθνική ομάδα, ήταν γνωστό το πρόβλημα στο γόνατό του πέρσι, αλλά μιλάμε για παιδί που είναι από τις μικρές, χρυσές φουρνιές των εθνικών ομάδων, όπως και ο Μήτογλου και ο Τολιόπουλος, και είναι πάντα εκεί. Δεν νομίζω πως είναι παιδιά που θα άφηναν την εθνική ομάδα πριν από ένα EuroBasket”, τόνισε.
Δείτε όλη την εκπομπή: