Story-απάντηση του Τάις στον GM της Μονακό προκαλεί απορίες: «Η αλήθεια θα ειπωθεί!»

Advertisement

Απάντηση στις δηλώσεις του general manager της Μονακό που εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Ντάνιελ Τάις θα παραμείνει κάτοικος Πριγκιπάτου, έδωσε ο ίδιος ο Γερμανός σέντερ.

“Ο Ντάνιελ είχε συμβόλαιο μαζί μας για την επόμενη σεζόν. Υπήρχε όρος αποδέσμευσης για το ΝΒΑ, ο οποίος έληξε, οπότε πλέον η συμφωνία είναι εγγυημένη για την Μονακό. Υπολογίζουμε πολύ σε αυτόν. Ο Ντάνιελ νιώθει υπέροχα στο Μονακό. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας και ταιριάζει απόλυτα με το στυλ παιχνιδιού του coach Σπανούλη”, είπε ο Ολεξίι Γιεφίμοφ, με τον Τάις να αντιδρά μέσω story στο Instagram.

“Η αλήθεια θα ειπωθεί”, έγραψε στο… πικάντικο μήνυμά του ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, σχολιάζοντας την ατάκα «ο Ντάνιελ νιώθει υπέροχα στο Μονακό».

Δείτε το story:

Advertisement

Περισσότερα