Τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του Ντόντα Χολ, ανέλυσε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ρομπέρτο Ανίδος στην ιστοσελίδα “Piratas del Basket”.
“Η Μπασκόνια έχει ήδη κάνει διαθέσιμο τον Χολ στη μεταγραφική αγορά και ακούει προτάσεις. Η επιθυμία της ομάδας από τη Βιτόρια είναι να γλιτώσει το συμβόλαιό του, σε μια προσπάθεια να ματσάρει την προσφορά της Βαλένθια για τον Ντάριους Τόμπσον”, έγραψε.
“Το ενδιαφέρον της Μονακό για την επιστροφή του σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο Πριγκιπάτο την τριετία 2021–2024, είναι υπαρκτό. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει πάρει προβάδισμα, με τις διαπραγματεύσεις με τον βασκικό σύλλογο να βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Το βασικό αγκάθι παραμένει οικονομικό: η Μπασκόνια ζητά σημαντική αποζημίωση για την αποδέσμευσή του”, σημειώνει.
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Μπασκόνια να ζητά σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση του Χολ.
