«Στην επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη των Νάγκετς, ο Βαλαντσιούνας δεν ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτηση που έπρεπε να κάνει»

Advertisement

Πληροφορίες σχετικά με επικοινωνία που λέγεται ότι έγινε ανάμεσα στον ιδιοκτήτη των Ντένβερ Νάγκετς και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, έφερε στο φως ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή “Strong Side” στο κανάλι Scorakias στο YouTube.

“Δεν ξέρω αν τυχόν ο Βαλαντσιούνας το είχε εκφράσει στο Ντένβερ, και αν έχει μεταφέρει την επιθυμία του ξεκάθαρα ότι θέλει να αποχωρήσει από το ΝΒΑ. Να μιλήσει απευθείας ο ίδιος”, είπε.

“Κάποιοι λένε ότι έγινε μια επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη των Ντένβερ Νάγκετς, και ο Βαλαντσιούνας δεν ήταν ξεκάθαρος σε αυτή την τοποθέτηση που έπρεπε να κάνει για να… ταράξει τα νερά. Ήταν επιφυλακτικός”, υπογράμμισε.

Δείτε όλη την εκπομπή:

Περισσότερα