Τους παίκτες της EuroLeague που ενδέχεται να ακολουθήσουν τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις αγωνιζόμενοι τη νέα σεζόν στα παρκέ ΝΒΑ, αποκάλυψε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.
“Ο Αϊζάια Κορντινιέ είναι καλός αμυντικός, ήταν πάντα στα ραντάρ των ομάδων του ΝΒΑ και ακούω ότι είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ. Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν έχει δεσμευτεί με κάποια ομάδα της EuroLeague. Είναι ένα όνομα που πρέπει να παρακολουθούμε”, ανέφερε ο Λιθουανός δημοσιογράφος στο “Urbonus” podcast.
“Ένα ακόμη όνομα, που παραδόξως πρέπει να παρακολουθούμε είναι και αυτό του Μάριο Χεζόνια. Έχει ΝΒΑ-out στο πενταετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Ήταν και αυτός στα ραντάρ των ομάδων του ΝΒΑ και υπάρχει εκεί ενδιαφέρον για εκείνον. Μην σας προκαλέσει έκπληξη αν πάει στο ΝΒΑ”, κατέληξε.
Ακούστε το podcast: